Idlo

ЇDLO to pochodzący z Ukrainy producent żywności liofilizowanej. Atutem ЇDLO jest wysoka jakość produktów, uzyskana dzięki zastosowaniu najnowszych technologii przetwarzania żywności oraz nowych, bezpiecznych i praktycznych w użyciu opakowań.
ЇDLO to pochodzący z Ukrainy producent żywności liofilizowanej. Firma powstała w roku 2017 i od razu - w pierwszych dwóch latach swojej działalności - przebojem zdobyła ukraiński rynek turystyczny. Kolejnym jej krokiem była ekspansja na Europę, która zaczęła się od Polski. Atutem ЇDLO jest wysoka jakość produktów, uzyskana dzięki zastosowaniu najnowszych technologii przetwarzania żywności oraz nowych, bezpiecznych i praktycznych w użyciu opakowań. Potrawy ЇDLO przygotowywane są tylko z naturalnych składników, bez sztucznych dodatków, barwników i konserwantów. Ich okres przydatności do spożycia wynosi 2 lata. W ofercie ЇDLO każdy znajdzie potrawę dla siebie, firma produkuje szeroki wybór liofilizowanych śniadań, zup, drugich dań mięsnych i wegetariańskich oraz przekąsek i napojów.